Faceți căutări pe acest blog

sâmbătă, 8 mai 2010

Cap.2-Monotonia

Epov

Inca o zi plictisitoare la internat.Mda ...pana si varcolacii se plictiseau,daramite vampirii.
De dimineata pitica mea surioara s-a ‘’trezit’’fericita de nu se mai putea ,iar pe Jazz mai ca-l taraia pe jos .
Am uitat sa ma prezint.Sunt Edward Anthony Masen Cullen .Vampir cu vechime de 109 ani.Fizic cred ca pot sa ma mandresc cu ce am .1,80 inaltime,cel mai nebun par din cate au existat,corp atletic...Ah ...am uitat sa mentionez citirea gandurilor si cel mai bun autocontrol cand vine vorba de sange de om...
Astazi se zvonea ca o noua eleva va veni la internat dupa ce tatal ei a murit impuscat in inima.Biata de ea.Dar in sfarsit ceva mai nou se arata si pe aici.Serios m-am saturat sa-i spun Tanyei ca nu vreau sa fiu cu ea.Pur si simplu nu-mi plac blondele.
-Hei ...mr.Solo.Ce mai faceti astazi ?
- Oooff...numai de Emmett nu aveam nevoie acum.Lasa-ma Em nu am chef de glume ,iti spun de pe acum.
- Micutul Eddie s-a infuriat rau nu-i asa ?
- Hei beieti ,nu va mai certati atat.veni si spiridusul entuziasmat si sarind in sus,tipic Alice.
- Deci Al ce ai mai pregatit pentru azi ?
- Pai avand in vedere ca o sa avem o noua colega de camera care stiu ca o sa fie super draguta,hmmm....shopping.imi urla ea in ureche.Trebuie sa-mi nreinnoiesc garderoba.Plus ca balul vine in curand.
- Alice,deca o sa continui sa tipi asa la urechea lui Edward o sa imbatraneasca inainte de vreme,si o sa-i trebuiasca un aparat auditiv .i-a zis Jazz calm ca intotdeauna ,dar acum incercand sa o calmeze pe Alice care ii transmitea entuziasmul ei si lui,iar Jazz,saracul trebuia sa se abtina sa nu sara in sus de bucurie.
- Umm...stiti ceva de Rose ?am intrebat.Azi era ziua noastra libera si ea de obicei era aici inaintea noastra.
- Se pregateste,ca de obicei.
- Aha.
Toata ziua am mers cu Alice prin magazinele de la Mall.Nu se plictisea oare niciodata ?Jazz si Em erau si ei revoltati.Radiau de nervi,iar Rose se cam plictisise si ea,dar cand incercam sa spunem ceva ori face fetele de catelus,ori ne arunca priviri de parca, daca nu vom merge in continuare o sa ne rupa in bucati pe fiecare.Si stiu ca era in stare.Pana la urma nu stiu prin ce minune m-a lasat sa merg in masina.Emmett si Jasper mi-au zis sa ma bucur ca am aceasta libertate si mi-au dat toate sacosele fetelor sa le duc in masina.Nu erau grele,dar nu prea aveam unde sa le mai pun ,in plus era un haos total.Cand am ajuns in masina mi-am pus i-podul si am inceput sa ascult Debussy si sa fredonez.Prins in ganduri nu am observat ca ceilalti imi bateau in geamul de la masina neputand deschide masinile lor din cauza cheilor pe care nu le aveau dandu-mi-le mie sa pun bagajele.
- Frate ai adormit acolo !Macar da-ne cheile sa putem merge inapoi la internat,iar apoi poti sta sa meditezi cat vrei.imi zise Emmet.
- Sa stii ca masina ta avea sa aibe de suferit daca nu te ‘’trezeai’’.adauga Jazz.
Le-am dat cheile ,si am pornit spre casa.Am mai stat cateva ore in pat citind ceva ,si apoi ma gandisem sa merg afara,asa ca am luat-o usor pe coridoare,dar prins in ganduri am simtit ceva lovindu-se de mine.Era o fata .Nu o mai vazusem pana acum deci se presupune ca ea e cea noua.Era extrem de frumoasa.Cu pielea alba ca laptele,si parul lung matasos de culoarea mahonului,ochii caprui care aveau o durere sfasietoare,era frumoasa.I-am dat mana sa o ajut sa se ridice,dar la atingerea noastraparca artificii zburau prin noi.Ea s-a speriat putin cred,dar daca tot nu puteam sa-i citesc gandurile...Stai asa ,nu ii pot citi gandurile ???cred ca sunt un pic ametit,asa ca ra fi mai bine daca as incerca maine. 
-Bu-na !se balbai putin si rosi ceea ce o facea sa para adorabil de draguta.
-Buna,sunt Edward Cullen.Te simti bine ?In ce camera stai ?am intrebat repede,din cauza ingrijorarii ca as fi putut rani-o.
-Aaaa,ma simt bine.In 221.imi zise reusind sa nu se mai balbaie.
-O sa se bucure sora mea,este in aceeasi camera cu sora mea Alice,hai ca e conduc !
-Multumesc.. !imi spuse recunoscator.
....................
Se pare ca mi-am terminat capitolul
Sper sa va placa .Cam multa descriere si putin dialog :D
Astept commuri
Urmatorul il primiti de la Diana
A,scuzati eventualele greseli

7 comentarii:

  1. mia imi place..ai descrii foarte bine....este amuzant..saracul jazzz

    RăspundețiȘtergere
  2. emmett..asta..:)) cap..este super abia astept nextul >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. "Serios m-am saturat sa-i spun Tanyei ca nu vreau sa fiu cu ea.Pur si simplu nu-mi plac blondele." =)) vai a fost prea tare asta :)) pai... astept capitolele urmatoare :D

    RăspundețiȘtergere
  4. bietul Jazz,si super cap

    RăspundețiȘtergere
  5. e minunat :)
    uite ca am cunoscut si viata lui edward :X
    astept continuarea:X
    spor la scris :*

    RăspundețiȘtergere
  6. este minunat, scri super si vezi ca este bine felul in care ai descris, scri nemaipomenit ;)), si nu mi se pare deloc ca ai descris prea mult si nu a fost dialog,
    Alice este Alice! nu ai ce ii cere, entuziasmata de cumparaturi ca intotdeauna;))
    deci ficul acesta imi place enorm :D:D:D:D:D

    RăspundețiȘtergere